Heipsuli vaan! Lyhyesti kuulumisia....

Esikoisen rippijuhlat on pidetty ja hyvin meni. Tarjottavat onnistuivat ja saivat ruhtinaallisesti kehuja. Vaan arvatkaapas, muistinko siinä kaikessa hässäkässä ottaa yhden ainutta kuvaa tarjoiluista??? Kyllä, olen siis melkomoinen lahopää, ihan itteänikin ärsyttää =)

Leevi voi hyvin ja on ottanut valtaisan kasvupyrähdyksen, painoa on tullut lyhyessä ajassa rutkasti lisää ja pituuttakin on siunaantunut siinä määrin, että vaatekokoa on taas pitänyt kasvattaa. Niin että jos jollakulla on myydä siistejä ja kivan näköisiä 68 ja 74 senttisiä vaatteita, otan tarjouksia mieluusti vastaan =)

1769128.jpg

Olen jopa onnistunut neulomaan Leeville villiksiä, kun kaikki entiset alkaa olla aika nafteja... Kyllä kait ne joku ilta tässä vielä valmistuukin...

Osallistuin SLY 4:een ja syksyn salaiseen neuleystävään (jokohan mie tästä taisin aikaisemmin mainita, ei muista enää...) Kivaa!

Mitäs muuta... En ole unohtanut arpajaispalkintoja (tosin kahta osoitetta vielä uupuu, liekkö hukkunut bittiavaruuteen). Ja olen muuten jäänyt koukkuun Facebookiin, noloa, eikös? =)

Siinä tärkeimmät uutiset tällä kertaa, hyvää illan jatkoa.