Heippa taas ystäväiseni! Tänään on ollut eka vapaapäivä ja se on mennyt mansikkaisissa ja pullan tuoksuisissa merkeissä. Ostin laatikollisen mansikoita kaupasta ja pakastin ne talven varalle. Ei yksi laatikko kyllä meidän perheelle pitkään riitä, pari laatikkoa pitäisi vielä ostaa lisää.

Leivottiin lasten kanssa pullaa ja nyt kodin täyttää ihana tuoreen pullan tuoksu. Ennen leivoin paljonkin, mutta tänä kesänä en ole jaksanut tehdä oikeastaan mitään ylimääräistä. Nytkin rupesin hommaan lähinnä lasten riemun vuoksi.

Kaikenlaiset askartelut (kortteja ja decoja) ja yksi isompi neulomus odottavat tekoaan, mutta ajattelin tehdä niitä toisina vapaapäivinä, perjantaihin asti olis kuitenkin vapaata. Huomenna tulee tieto eräästä suuresta, pahimmassa tapauksessa elämän murskaavasta asiasta, silloin ratkeaa paljon, miten eteenpäin tästä mennään vai mennäänkö ollenkaan =( Sen enempää en viitsi siitä täällä kertoilla, joku saattaisi vaikka tunnistaa. Jos oikein huonosti käy, voi olla ettei minusta ihan vähään aikaan täällä kuule mitään.

Laitan tähän nyt kuvia erilaisista ATC-vaihdoista, joita on tullut tässä "lähiaikoina" tehtyä ja saatu.

Ihan ensiksi Hiekkaoliivin 14. vaihto, johon tehtiin kaksi matka-aiheista korttia ja yksi mini ATC. Ja tässä aikaansaannokseni:

707441.jpg

Saaduista korteista ei nyt koneelta löytynyt kuvaa, mutta ne olivat aivan ihania!

Sitten seuraava, Hiekkaoliivin 18. vaihto. Aiheina vihreä, rannalla ja vapaa aihe. Parini vaihdossa oli The Happiest, jonka kortit olivat tälläiset:

707442.jpg

ja itse lähetin tälläiset kortit:

707440.jpg

Ja Hiekkaoliivin 19. vaihto, aiheena "Ottakaa kantaa". Esteriltä sain tälläiset kantaa ottavat kortit:

707444.jpg

Itse lähetin matkaan tälläiset kortit ja ne menivät Baulalle:

688133.jpg

Ja sitten Finnish Swappersin kesäkuun vaihtoihin. Otetaans ensiksi aihe "samat materiaalit- tyttöjä ja naisia". Tälläiset sain aikaiseksi:

707470.jpg

Sitten "samat materiaalit-Vintage".

707474.jpg

Ja vielä "Love is..."

707473.jpg

Ja lopuksi vielä kuva korteista, jotka Catilta sain vaihdossa ulkomailta:

707488.jpg

Tässä kortit, jotka itse lähetin hänelle:

707491.jpg

Niin ja muistakaa osallistua arvontaan! Tää menee nyt mättämään suuhunsa pullaa ja kahvia... Ja murehtimaan jo etukäteen huomista päivää...