*MUOKS* Vaihdellaanpas noi kuvat vähän suurempiin...

Voi, kuinka kauan siitä onkaan, kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Lupaan nyt pyhästi YRITTÄÄ parantaa tapani... Kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka olette jaksaneet aina välillä vierailla blogissani ja kommentoidakin!

Täällä voidaan hyvin ja paksusti ;) Ihan vaan kaikkien iloksi yritin ottaa mahakuvankin, se vaan oli himppasen vaikeaa, kun ihan itsekseni sitä peilin kautta yritin ottaa... Tässä se kuitenkin nyt tulee, saanen esitellä:

1348798.jpg

No, arvasinhan mie... ei siitä kyllä saa niin mitään selvää. Tänään viikkoja 34+4. Ihmiset ovat muuten kummastelleet mahani pienuutta, ihan ärsytyskynnyksen ylitykseen asti saa jatkuvasti kuulla pienestä mahasta. Tässä raskaudessa onkin ollut outoa se, että painoni ei ole noussut ollenkaan, vaan on edelleenkin alle lähtöpainon. Vauveli kuitenkin kasvaa ihan kivasti ja sehän on kuitenkin tärkeintä! Ei vaan aina millään jaksais kuunnella sitä samaa jauhamista...

Pahoittelen vilpittömästi äskeistä purnausta. Tää on vaan välillä niin tätä. Olen tässä ajatellut, että tulevaisuudessa tulen kirjoittamaan tänne blogiin muutenkin elämästäni ja ajatuksiani, kun ei noita käsitöitä niin paljoa tule tehtyä, niinkuin on viime aikoina huomattu ;)

Vaan ylläri, ylläri, jotain valmista olen käsityörintamallakin saanut vihdoin aikaiseksi! Ensinnäkin neuloin pienen peiton vauvalle vaunuihin:

1348803.jpg

Lankana käytin Novitan vihreää Mamboa ja valmista tuli varsin sukkelaan.

Ja eikä siinä vielä kaikki! Yksi pipokin valmistui ja kuva siitä tässä:

1348795.jpg

Vähän piti saada väriä elämään... Mamboa tämäkin, tuota appelsiinin väristä. Kyllä nyt ei päätä palella =) Tosin en mie mihinkään lenkille pysty enää lähtemäänkään, hengästyn pelkästään siitä, kun kävelen rappuset alakerrasta ylös...

Vaan se on taas mentävä, pitää hakea tuo meidän ekaluokkalainen koulusta. Kirjoittelen taas joku päivä! Moikkis!