... oli tämä tyttö tänä aamuna, kun ovikello soi. Onneks oli sentään vaatetta päällä :D

Oven takana odotti iloinen yllätys, Aarrevaihdon paketti toimitettiinkin ihan kotiovelle ;)

2046446.jpg

Paketissa oli vaikka mitä!

Kaksi kerää Nalle-lankaa upeissa väreissä, Brunbergin mokkaisia suukkoja, soma liina, Ihana-lehti, Tilda-arkki korttiaskarteluun, kasvo- ja jalkanaamioita, sammakko-nappeja, leimakuvia, paperileikkuri ja ihana lumihiutale tuikkualusta. Niin ja hieno kortti myös! Kiitos tuhannesti, oikein mieluinen paketti ja mukava yllätys tuo ovelle tuominen :)

Ja kelle nämä kiitokset sitten kuuluvat? No, Willikselle ne menevät :) Sait kyllä miut yllätettyä ihan totaalisesti! Kai mie muistin ees kiittää?

Jos taas muutaman muunkin sanasen kirjoittais tähän samaan syssyyn... Miulla on ollut viime aikoina havaittavissa Tilda-oireita :D  Pari kirjaa ostin ja se olikin sitten menoa... Eilisen illan ja tämän aamun aikana sain kuin sainkin aikaiseksi jotakin Tildaa:

2046449.jpg

No, eipä oo taas kummoinen kuva (pitäsköhän mennä jonnekin perus valokuvaus-kurssille...), mutta kaksi Tilda-nallea siinä on :) Ohje otettu kirjasta Tildan talossa.

Rakastan nallekarhuja ja näitä varmaan muuttaa meille vielä lisääkin asumaan. Ja joitain saattaa eksyä lahjoiksikin...

Mitäs muuta... Ihan tälleen varovaisesti sanon, että pari viime yötä on mennyt meillä vähän paremmin (jee!)

Leevi täytti eilen 7kk ja tänään hää ryömi ensimmäisen kerran (toinen Jee!) Varmaan ainakin 30 cm :D Mie olin jo ajatellut, ettei se päivä tule koskaan. Kun kaikki samanikäiset vauvat, joita tiedän ovat ryömineet/kontanneet pitkät tovit ja hyvä etteivät jo kävele (tai ainakin äidit kertovat niin) ja ovat siis NIIN kehittyneitä... No joo..

Ja vielä kolmas Jee! Miepäs pääsenkin seuraavana viikonloppuna Käden Taidot -messuille Tampereelle. Ja ihan itekseen! Tuskin maltan odottaa (ja voi voi sitä rahan menoa...)

Huomaattekos, miekin osaan joskus ajatella ihan positiivisesti ;) Mukavaa viikonloppua kaikille!