...siis oon taas kipeenä, jälleen flunssassa. Eilen illalla töissä nousi kuumetta, mutta sinnittelin iltavuoron loppuun. Nyt ollaan sitten taas pari päivää saikulla, kyllä ärsyttää... Näköjään saan tänä vuonna kaikki taudit, mitä lapset päiväkodista/koulusta tuovat...

No, mukavempiin asioihin. Helmis keksi lapastelun tälle kuulle ja minä tietysti innokkaana mukana. Saas nähdä, sujuuko meikäläisen osalta paremmin kuin sukkakuu... Yhdet ainakin on jo aloitettu.

Branching Out -huivi on päässyt pois pingoituksesta ja saanen esitellä hänet seuraavaksi:

251461.jpg

251462.jpg

Sain jopa maaniteltua poikani toimimaan mallina, joskin hän oli aluksi sitä mieltä, ettei esiinny tyttöjen kaulaliinassa =)

Huivi on tehty Novitan Liisa-langasta, joka sopi mielestäni hyvin tähän. Huivi on melko lyhyt, koska menee eräälle pienelle tytölle synttärilahjaksi. Kiitos ohjeen suomennoksesta Siniselle! Tälläisiä aion tehdä lisääkin...

Eilen saapui Helmiksen virkkaama koru, joka on mielestäni aivan ihana! Juuri passeli väri ja malli. Käyttöä varmasti löytyy. Lisänä bonuksena ihana virkattu kukka, jonka voi myös huovuttaa. Tuhannet kiitokset sinulle Helmis!

251467.jpg

Jos tästä sitten siirtyisi takavasemmalle vaikka lepäämään (lue:neulomaan niitä lapasia)