Hei vaan, täällä sitä edelleen ollaan yhtenä kappaleena =) Vointi on ollut mitä loistavin, lukuunottamatta pieniä asiaankuuluvia vaivoja. Tällä hetkellä viikkoja koossa 38+5. Kauaa en enää tästä olotilasta ehdi nauttia...  Tälle vauvelille on sovittu jo syntymäpäivä ja se on aikasta pian (siis jos tämä lapsukainen malttaa siihen asti mahassa pysyä) =) Joten pian, jos kaikki vaan menee hyvin, on meilläkin täällä pieni nyytti.

Kuopus halusi ottaa miusta mahakuvan eilen (38+4) ja ihan teidän iloksenne se on tässä:

1430359.jpg

No joo, siinähän se pömpöttää =)

Ja suuri ihme, luvassa myös valmis käsityö! Sillä tässä pari iltaa sitten löysin helpon kuuloisen ohjeen villahousuista ja koska miulla löytyi Loftia varaston kätköistä, niin ei kuin tuumasta toimeen:

1430355.jpg

Tä-dää, vastasyntyneen kokoa olevat villikset! Ja oli helppo ja nopea tehdä. Eivät taatusti jääneet viimeisiksi, pitää vaan jostain saada/tilata lisää Loftia, meidän pikku kaupungistamme ei sitä tietääkseni saa... Vakaasti olen nimittäin päättänyt tällä tulevalla lapsukaisella nyt käyttää kestovaippoja, siitä siis tämä villahousuinnostuskin. Vaan katsotaan, mitä tuleman pitää... Kauhean määrän olen ainakin onnistunut vaippoja hamstraamaan, että niistä ei ainakaan puutetta ole... Niihinkin taitaa iskeä jonkinlainen himo :D

Mutta, mutta... ei miulla tässä sen kummempaa asiaa ollut, kunhan aattelin ilmoitella itsestäni, kun näköjään tätä aina silloin tällöin joku eksyy lukemaankin. Niin että kiitos kaikille, jotka jaksavat kommentoida =)

Mie lähden tästä aamupuuhiin, jos ei mitään kummempia tapahdu, niin seuraavan kerran kirjoittelen täällä vauveli vieressä.