Pitäsköhän sitä vähän muitakin kuulumisia kirjoitella, kun tuo alla oleva myynti-ilmoitus...

Kiitos kaikille onnittelijoille =) Todellakin, meille on tulossa yksi lapsi lisää,   arvioitu " laskeutumisaika" on huhtikuussa. Toivotaan vain että kaikki menee hyvin, edellinen raskaus päättyi keskenmenoon jo alkivaiheessa. Viikko 23 lähtee huomenna käyntiin ja kaikki on alun väsymystä ja pahoinvointia lukuunottamatta mennyt ihan kivasti. Aika vilkas ihmisenalku tuolla mahassa kyllä on, useimmiten yhtä jyskettä aamusta iltaan =) Vaan kivaahan se vain on. Maha on kyllä valtaisa jo nyt, olo tuntuu lähinnä valaan ja ankan risteytykseltä...

Tänään olenkin ollut varsin napakkana, askartelutarvikkeiden siivouksen lisäksi olen jaksanut tehdä jopa muitakin kotitöitä ja leiponut lasten kanssa pipareita sekä joulupullaa. Mies lupasi esikoisen kanssa hoitaa itsenäisyyspäivän ruokapuolen, joten valmista ruokapöytää tässä odotellaan (oliskin jo vähän huiko...) =)

Käsityöt ei vieläkään oikein maistu, vaan kyllä se tästä pikkuhiljaa.

Piti vielä kiittämäni salaista neuleystävääni Liljankukkaa kaikesta ihanasta, jota olet lähettänyt! Ja Vanillalle (jonka salainen neuleystävä itse olin) myös kiitos ihanasta ylläristä, jonka lähetit! Voi että se body oli suloinen! Ja jos hyvin käy (eli huomenna jaksaa/huvittaa) laitan myös kuvia näistä paketeista.

Eiköhän tää nyt riitäkin tällä kertaa... Oikein hyvää ja rattoisaa itsenäisyyspäivää kaikille!

289021.jpg