Ideana siis on, että saa joltakin kirjaimen ja on listattava kymmenen tällä kirjaimella alkavaa sanaa sekä kerrottava, mitä nuo sanat itselle tarkoittavat. Oman kirjaimeni antoi pyynnöstäni KaSil.

Tässä siis elämän 10 L-kirjaintani (ei missään erityisessä järjestyksessä, paitsi tuo ykkönen on tietty ykkönen):

1. Lapseni

Lapseni, nuo kolme ihanaa poikaa on miulle tietty kaikki kaikessa. Heitä suojelen tarvittaessa leijona-emon tavoin :) Elämäni aarteet :)

2. Leipominen

Rakas harrastus (ja sen kyllä huomaa). Joskus tulee leivottua myös tilauksesta eikä pelkästään omaan käyttöön. Pulla- tai sämpylätaikinan vaivaus käy myös pienestä terapiasta...

3. Lumi

Pidän lumesta, se luo valoa pimeyteen. Kuinka paljon kirkkaammalta maa näyttääkään, kun ensi lumi sataa maahan. Lumityöt taas ei oo niin kivoja (mut pakollisia)

4. Lakritsa

Suurta herkkuani. Heti suklaan jälkeen. Pandan lakut on parhaita :)

5. Lauantai

Yleensä meidän perheen pitsa-päivä, niin myös tänään. Miehellä lyhyempi työpäivä, lapsilla vapaata koulusta. Mikäs sen mukavampaa.

6. Lepo

On tällä hetkellä kortilla... Saispas joskus vaikka viis tuntii putkeen unta...

7. Light limsat

Näitä kuluu melko paljon meidän perheessä (huono tapa, tiedetään...) Mutta vain viikonloppuisin. Muita perjantai-pulloja ei meidän perheessä harrastetakkaan :)

8. Loma

No miehän ollen tällä hetkellä äitiyslomalla (tai siis vanhempain vapaalla) ja vaikka tää valvominen ja muut on olleet välillä aika raskaita, niin on ollut mukavaa olla kotona. Lomaa töistä :)

9. Lenkkeily

Vaunujen kanssa tulee lenkkeiltyä, mut pitäs varmaan lenkkeillä enemmän... Ulkoilma virkistää kummasti.

10. Lahjat

Lahjoista tulee ihan ensinnä joulu. Lasten ilmeet, kun he avaavat paketteja. Lahjoja on mukavaa antaa - ja saadakin :)

Siinäpä ne... Jos haluat minulta kirjaimen, laita kommenttia!

Lisään vielä tähän tunnustuksen, jonka sain Tonttumuorilta. Kiitos!

2004305.jpg

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat
tässä

Tällä kertaa en kuitenkaan laita tätä eteenpäin. Tää on ollut niin monessa blogissa ja niin monet tämän mielestäni ansaitsisivat :)