Voi, kuinka aika rientääkään! Päivät vaan sujahtavat ohitse...

Leevi täyttää tänään jo 3 kk ja laitanpa tähän ihan justiinsa napatun otoksen:

1709748.jpg

Nyt jo naurattaa, vaan äsken ei naurattanut.... Pikkuinen sai äsken valtaisat raivarit, että ei oo sellaisia vielä kertaakaan saanut. Puoli tuntia huudettiin naama punaisena, mikään ei tuntunut auttavan, hillitön itku vaan jatkui. Luulenpa että tää liittyy rokotteeseen, jonka Leevi tänään sai. Laitoin hälle sitten supon ja hetken päästä itku loppui kuin seinään ja hymypoika ilmestyi taas esiin =)

Mitään käsitöitä en oo vieläkään tehnyt, vaikka suunniteilla kyllä on. Pitäs ommella keskimmäisen poitsun huoneeseen uudet verhot ennen esikon rippijuhlia, tehdä ne parit villikset Leeville (ennen kuin kaikki entiset on pieniä...) ja yks virkkausprojektikin kiinnostaisi. Vaan kyllä tässä vielä ryhdistäydytään ;) Niin ja ilmoittauduin elokuussa alkavaan SNY:hyn, tuskin maltan odottaa! Että niitäkin päivityksiä täältä voi sitten syksyn mittaan lueskella.

Arvonta on muuten suoritettu. Tai jo aikaa sitten, mut en oo vaan saanut laitetuksi tänne... Tiinulille  lähtee siis palkinto oikeasta nimestä (vaikkei se etunimi ollutkaan), lisäksi onnetar suosi Tskacaa ja Tanjaa. Onnea voittajille! Voittajilta pyydän kärsivällisyyttä, palkinnot tulevat, kunhan vaan ehdin =)

Vaikka aika onkin vähissä, jotain sentään sain tänäänkin aikaiseksi. Pullaa ja kahvia kaikille lukijoilleni (vaikkakin näin virtuaalisesti...)

1709794.jpg

Pullien väliin laitoin vadelmamarmelaadia ja vaniljatuorejuustoa, NAM!

Ottakaa toki myös muffinssi =):

1709801.jpg

Suklaamuffinssitaikina ja jokaiseen muffinssiin painoin valkosuklaa-, maitosuklaa- tai tummasuklaa-napin. Eiks nää nyt voitais vaikka laskee kans jonkin sortin käsitöihin ;)

Nyt on tullut kauheesti leivottua ja se onkin yksi lempiharrastuksistani (ja sen kyllä huomaa). Ristiäisleipomukset hoidin ihan itse (siis hyvä minä!) ja ne jopa onnistuivat mielestäni. Seuraava suurempi juttu on ne esikon rippijuhlat vajaan 2 viikon päästä. Esikoinen oli niin tyytyväinen ristiäistarjottaviin, jotta tilasi saman tien samoja leivonnaisia omiin juhliinsakin (ja vähän jotain muutakin) =) Oikeestaan taidankin laittaa tähän vielä kuvan tuosta ristiäispöydästä, kun nyt sattuu koneelta sellainen löytymään:

1709820.jpg

Tarjolla oli siis mustikkatäykkäriä kuningatarmoussella, mangohyydykekakkua, kinkkuista voileipäkakkua, kahvikehräsiä, karjalan piirakoita (raakapakaste) ja munavoita, herrasväenpikkuleipiä sekä  tonnikala-paprika- ja Välimerellistä-piirakkaa. Hyvinhän nuo kauppansa tekivät, tosin vähän yliarvioin tuon leivonnaisten tarpeen...

Jeps, vaan mie lähden tästä kattomaan onks tuo kinkkukiusaus jo kypsä. On miulla muuten muutakin mielessä kuin ruoka ;) Ainakin välillä. Mut se on taas moro, voikaahan hyvin!