Nyt vasta sain aikaiseksi kirjoitella, vaikka jo sunnuntai-iltana oli tarkoitus...

Isänpäivää vietimme rauhallisissa merkeissä, tein valtaisan täytekakun ja meijän iskän lempiruokia =) Ohessa kuva kakusta. Iskän lemppareihin kuuluu Hopeatoffee ja sitä on myös kakun päällä. Välissä banaania ja kermaa ja toisessa välissä pensasmustikka-vadelmakerma. Oli muuten taivaallisen hyvää, vaikka itse sanonkin...

260743.jpg

Lahjaksi annoimme vain suklaata ja nuorempi poitsu oli maalannut päiväkodissa mukin. Kultaista väriä oli kuulemma käytetty siksi, kun iskäkin on niin kultainen... Eiks ookkin herttaista?

260746.jpg

Eihän siitä juurikaan mitään kuvioita erota, mut se on varmaan jotain tosi modernia ;)

No joo, sitten jotain muuta. Mites ois vaihteeksi tälläinen lankakuva?

260749.jpg

Ja vielä...

260747.jpg

Eli nuo ylemmän kuvan langat ostin viime viikon lopulla, kun niille oli ihan tosi akuutti tarve, varsinkin tolle luumun väriselle Woolille. Siitä kohta lisää... Ja Nalleista tulee pipo, kunhan keksin jostain mukavan mallin. Ja Moda, se oli vaan pakko ostaa, mutta ei siinä kauheasti mitään kivaa ollut.

Ja alemmassa kuvassa lisää Nallea. Tilasin myös perjantaina Käsityötalo Priimasta lankoja ja jo eilen ne täyttivät postilaatikkoamme. Paketissa oli vyyhdellinen Fritidsgarnia (lapaset?), pehmoista Five Starsia (huiviin?) ja vielä sokerina pohjalla ihanan väristä ja tuntuista Skye-lankaa (sukat?). Suunnitelmissa on jo tilata samaisesta paikasta lisääkin ihanuuksia.

Luumun värisestä Woolista on alkanut muotoutumaan BO-huivi, joka menee todennäköisesti viimeisessä paketissani salaiselle neuleystävälleni.

 260764.jpg

Jotenkin oon ihastunut tuohon malliin, joka on helppo ja sopii tälläiselle onnettomalle tumpelollekin. Toivottavasti SNY:ni pitää huivista ja toisaalta, voihan sen aina purkaa tai antaa eteenpäin...

Mitäs muuta... Niin, ja kun flunssasta selvisin, sairastuin eilen vatsatautiin. Joten tämä päivä on mennyt toipuessa kotona. Huomenna ois taas yritettävä töihin...

Lapasrintamalle kuuluu sellaista, että toinen lepakkolapanen on melkein valmis kanssa ja toivottavasti ovat esittelykunnossa tämän viikon aikana.

Mitähän sitä muuten keksisi tuohon Virkkaa joulu kotiin -tempaukseen?

rand_ban.pl