Täällä taas... Joulua on vietetty (mahatauti ei ainakaan vielä ole meihin muihin iskenyt). Pukki tonttuineen kävi ja ruokaa on tullut syötyä niin paljon, ettei varmaan mahdu enää mihinkään muihin housuihin kuin extra joustolla oleviin kuminauhavyötäröllisiin...

Lapset saivat paljon lahjoja (niinkuin aina... mihinköhän ne kaikki taas saadaan mahtumaan?) Muun muassa SingStars pleikkaripeli on ollut erityisen mieluinen... No en varmaan itse oo laulanut mitään...ihan yhen biisin vaan...Koneen mukaan oon muuten HUIPPUARTISTI *kö-höm*. 

Itse sain lahjaksi mm. vaatteita , kellon, ässä-arpoja, kynttilän ja pari mariskoolia. Niin ja sain itsekin pleikkaripelin, Buzz-tietokilpailuvisailun! On muuten kiva peli sekin =) Että näköjään oon ollu tosi kilttinä, kun noin paljon lahjoja sain.

Niin, ja sain myös JYV-paketin Iitaliinilta. Sisältö näyttää tältä:

314087.jpg

Kaksi magneettia (lumiukko ja perhonen), tarroja, kiva pingviinitikkari, tuollaisia askartelujuttuja pussillinen ja ihana enkeli, joka valitettavasti ei päässyt ehjänä perille. Kiitos Iitaliini! Itse en tajunnut ottaa omasta JYV-paketistani kuvaa, jospa se Iitaliinilta löytyisi.

Aattona sain valmiiksi vielä yhden lahjan pukinkonttiin.

314088.jpg

Ihan tuollainen peruskaulaliina Novitan Hippy-langasta.

Eilen illalla sain vihdoinkin valmiiksi Rinsessa-piponi, joka oli tauolla joululahjojen teon takia.

314089.jpg

Lankana petroolin värinen Novitan Wool.

Tapaninpäivähän jatkuu tässä niin, että aamukahveen jälkeen on edessä pari erää Afrikan tähteä (pelikaveri on jo asettelemassa pelimerkkejä laudalle ja huokailee teatraalisesti selkäni takana...). Sitten jos vaikka vähän neuloisi ja ehkä hieman suklaata ja hupsis, onkin jo ruuan aika, jonka jälkeen lisää neulomista ja elokuvia ja pelejä eri muodoissaan. Tätä kaavaa toistetaan, kunnes alkaa illalla väsyttää johonkin aikaan...