Kuka muka voi väittää, että olen kärsimätön?? No, mieheni mielestä näin kuitenkin on :) Sillä aukaisin kiireesti SNYni lokakuun paketin heti kun pääsin postista autoon... Ja voi, mitä ihanuuksia paketista taas kerran löytyi! Katsokaa vaikka (huonosta kuvasta huolimatta...)!

1971608.jpg

Sirdarin Juniper-lankaa, lakuja, puikkonalleja, kortti ja aivan ihanainen kaulahuivi! Kiitos, kiitos , kiitos! Ja vielä kerran kiitos :) Kyllä oli taas jälleen kerran oikein mieluisa lähetys. Lanka tuntuu aivan ihanalle ja huivi on just miun tyylinen. Ja salainen ystäväni; saanhan lainata huivi-ideaasi?

Vielä lähikuva uusista apulaisistani:

1971609.jpg

Vielä salaiselle ystävälleni vastaus leipomus-kysymykseesi: Tuota vaniljakreemijauhetta on ainakin meidän Citymarketin maustehyllyssä, sellaisessa aika isossa (500g) läpinäkyvässä purnukassa, valmistaja Mauste-Sallinen. On varmaan ainakin kaikkien isompien tavaratalojen valikoimissa :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Itse laitan myös vatkattavan kermavaahdon joukkoon (siis kakkua kuorrutettaessa), tulee jotenkin napakampi vaahto. Ja aika moneen muuhunkin juttuu sitä tulee työnnettyä ;)

Jos vähän jotain muutakin tähän loppuun...

Mie oon ihan loppu, täysin rätti-puhki-väsy :(  Leevi ei nuku öisin oikein hyvin, viime yönäkin hää enimmäkseen vaan valvoi. Tätä on jatkunut nyt useita kuukausia, välillä joku yö menee paremmin, joku taas erittäin huonosti (niinkuin esim. viime yö). Kun tähän vielä yhdistetään oma kauheen kova yskä (joka tietysti äityy pahaksi just yöllä) ja muutenkin tää flunssa, joka ei koskaan lähde pois, niin voinette kuvitella, miten kovasti väsyttää. Päivät meneekin sitten täällä kotona kuljeskellessa kuin joku Zombie... Vaikka pitäis tehdä kauheesti kaikkee. Ja juu tiedetään, että itse oon tieni valinnut (ja oonkin siihen oikeen tyytyväinen)  mutta saahan sitä välillä valittaa ja väsyttää, eikös? 

No niin, valitukset kuitenkin sikseen ja tärkeämpään asiaan...Kauankohan tästä on, kun pidin blogissani arpajaiset... No, palkinnot eivät ole vieläkään menneet voittajille *nolostus, erittäin suuri sellainen* Vaan nytpä olen ryhdistäytynyt ja palkinnot on kasattu. Yritän saada ne lähtemään mahdollisimman pian, viimeistään ensi viikolla. Kiitos voittajille kärsivällisyydestä :)

On muuten tullut taas ilmoittauduttua kaikkiin mahdollisiin vaihtoihin... Miten mie aina innostunkin ilmoittautumaan, vaikka tiiän ettei aika meinaa riittää muutenkaan :) Nytkin on kaikenlaista jouluaiheista vaihtoa, kierrätyskassi-vaihtoa, SLY5, salainen kirjaystävä ja monia monia muita. Mutta kun on niin kiva, jos pystyy ilahduttamaan toista ja kiva on tietysti itsekin saada postia :) Mistä taas juolahtikin mieleeni, että käykäähän askartelijat ilmoittautumassa jouluaiheiseen swappiini, sinne mahtuu vielä. Se on tuolla pari kirjoitusta alaspäin.

Koska en nyt selkeestikään saa aikaan kuin sekavan sorttista kirjoitusta, päätän tän päivityksen nyt tähän. Jos vaikka siirtyis tästä koneelta möllöttämästä tuonne sohvalle möllöttämään, ennen kuin poitsu herää uniltaan ja äitiä tarvitaan :)