Sunnuntai-iltaa vaan kaikille! Toiset voivatkin jo otsikosta päätellä, mihin tuo otsikko liittyy. Kyllä vain, minäkin ilmoittauduin pitkällisen harkinnan (2min) jälkeen Sukkasatoon ja tukikohtani on Sukkasadon Heinälato.

sukkasatonappi08.jpg

Sormet syyhyten odotan huomista, jolloin saan sukkien kimppuun käydä ;) Ajattelin aloitella tällä Uhoavan Gnun ihanalla ohjeella ja tekaista Leeville supervauvan polvisukat. Myös kumpainenkin isoveli tarvitsisi uudet villasukat ja äiti jonkin sortin söpöstelyvillikset (siis sukat, ei villahousut :D ) Mutta katsotaan, mitä tulevan kahden kuukauden aikana valmistuu - vai valmistuuko mitään...

Tämän päivän olen viettänyt lähinnä tuolla kyökin puolella. Tein tosi hyviä (vaikka itse sanonkin) teeleipiä, paistoin aimo määrän lettuja (kaksi taikinaa, toinen höystetty sokerilla ja toinen ei) ja siitä toisesta, sokerittomasta taikinasta tein suolaisia täytettyjä lettuja. Ihan hyvin mielestäni onnistuivat kaikki. Ehkä lisään joitakin ohjeita tänne myöhemmin, jos ei muuta niin itselle muistiin =)

Ja yhden kortinkin tein tänään, kaverini vietti syntymäpäiviään. Tää ei todellakaan ole mikään onnistunut, päinvastoin, mutta laitan sen kuvan silti tähän.

1868716.jpg

Ehkä harjoitus tekeen mestarin... sitten joskus.

Siinä määrin kovasti tuo näpertely-kärpänen puraisi pitkästä aikaa, että käsitöiden lisäksi myös askarteluinnostus palasi. Ja tietysti piti pikkuisen tilata varastoihin täydennystäkin... Ehkä kuitenkin parempi, etten tätä vähäistä määrää tässä nyt julkaisekaan =D

Josko tässä sitten seuraavaan kirjoitukseen sais kuvan jostakin valmiista neulomuksesta tai ompeluksesta, sitä toivotaan.

Niin, ja ne Leevin villahousut, jotka tuolla aikaisemmassa kirjoituksessa kehuskelin valmistuneen... Mie purin ne, niistä tuli ihan väärän kokoiset ja aloitin koko homman alusta... Vaan josko niistä nyt toisella kertaa tulis ihan pitokelpoiset.

Mut mie meen ny, pitää saaha yks vaippakaava vielä piirrettyä ja toivottavasti myös leikattua. Se on moro!