Hups, onpas aikaa edellisestä kerrasta vierähtänyt... Aika on mennyt jouluhommia puuhaillessa, eikä ole tänne pahemmin ehtinyt päivittämään. Kiitos kaikista ihanista lähetyksistä, joita olen saanut! Päivitän ne tänne joulun jälkeen, kunhan vaan saan itsestäni irti... 

Paljon oon kaikenlaista jouluksi väsännyt, seuraavassa jokunen otos...

Ensiksi kuva käpykuusesta...

2168574.jpg

Joitakin Tildamaisia sydämiä ja seppeleitä lahjaksi...

2168578.jpg

Ja seuraavana oma oviseppele... Kuva on tosin huono, salama jotenkin valoitti tuota kuvaa, eikä kankaiden kuviot näy :/ Linnutkin tykkäsivät tuosta niin kovasti, että kävivät katkaisemassa tuon yhden oksan ja olivat yrittäneet kaivaa vanut tähdistä ulos...

2168591.jpg

Lisää Tilda-sydämiä sekä -pipariukkoja ja -lintuja :)

2168598.jpg

Noita lintuja oon tehnyt kymmeniä, ihan alko jo loppuvaiheessa puuduttaa... Samaten noita sydämiä ja pipareita on tullut tehtyä runsaasti :)

Tämmöisen Feather and Fun -huivin neuloin lahjaksi:

2168603.jpg

Lankana Kitten Mohair

Lopuksi vielä:

Olen jouluihminen. Rakastan joulua ja sen valmistelua. Mutta on pakko tunnustaa, että tänä vuonna joulustressi meinasi viedä voiton. En tiedä, johtuuko se jatkuvasta väsymyksestä vai mistä, mutta viime päivinä olen ollut ihan loppu, siis aivan kuitti... :/ Kauheesti ois tekemistä, vaan ihan liian vähän aikaa. Vieläkin osa hommista on tekemättä... Tänään tuntui jo siltä, että joulun ilo on kadonnut miulta jonnekin. Mutta kovasti koitan sitä nyt tässä etsiskellä, josko se sieltä vaikka löytyisi :)

Mutta tosiaan, palaan asiaan sitten joulun jälkeen. Tämän iloisen pikku tontun kera toivotan kaikille lukijoille oikein lämmintä ja rauhaisaa joulua!

 

2168606.jpg