Hei vaan kaikille! Ihan pikaisesti tässä kirjoittelen vähän kuulumisia. Viimeinen yövuoro olisi tänään edessä ja sitten jään lomailemaan. Loma sujuu muuton merkeissä ja nettiyhteyskin katkeaa jo ehkä viikon päästä. Toivottavasti yhteys uudessa asunnossa toimisi heti... Miten sitä muuten pystyy oikein elämään? Tulee kauheat vieroitusoireet... ;)

Kauheasti ois saapuneita ja lähteneitä korttien kuvia, samaten jotain muitakin kuvatuksia, päivittelen ne tänne kunhan vaihdan vapaalle =)

Paljon ois tehtävääkin, ATC-kortteja, tuumasia ja decoja odottaa tekijäänsä, täytyy nekin tehdä vapailla pois päiväjärjestyksestä. Nyt ei uskallakaan osallistua vähään aikaan mihinkään uuteen juttuun, kun tuo muutto varmaan vie suurimman osan vapaa-ajasta.

Kiitos Tuulalle avusta, kun selkeytit tälläiselle tumpelollekin Greendayn ohjeongelman! Hävettää melkein ihan välillä kysellä kaikkia tyhmiä kysymyksiä... Kun ei ymmärrä, niin ei vaan ymmärrä... 

Ja mitäs vielä... Niin, AnneHelena haastoi minut mukaan nolojen tilanteiden meemiin. Haaste on vastaanotettu ja kirjoittelen tänne viikonlopun aikana. Noloja tilanteita meikäläisellä kyllä riittää, pitää ihan miettiä, minkä valitsisi. Esikoiseni sanookin minua usein Mrs Beaniksi, kun äidille kuulemma aina sattuu ja tapahtuu...

Mutta nyt silmä luppasee taas siihen malliin, että pitänee kammeta itsensä tuonne sängyn pohjalle, palaamisiin viikonloppuna!