Se on enää muutama päivä lomaa jäljellä. Olishan sitä voinut olla pidempäänkin, mutta toisaalta on taas ihan kiva mennä töihinkin. On tullut lomalla valvottua joka ilta pitkään milloin minkäkin askartelun tai neulomuksen parissa, eilenkin kävin nukkumaan kahden aikoihin yöllä ja tällä sitä nyt kukutaan, kun on heti aamusta pakollinen meno *iso haukotus* Ei väsytä, ei väsytä...

Eilen sain kasattua osan materiaalikirjeistä, jotka vien tänään postiin. Olisin tehnyt kaikki valmiiksi, mutta kirjekuoret loppuivat, pitää siis ostaa niitä tänään lisää =) Samaten väänsin lukuisia ATC-kortteja, jotka nekin lähtevät tänään eteenpäin. Paljon jäi vielä tekemättä, täytyy jatkaa tänään.

Mitään neulomuksia sen sijaan en tehnyt koko viikonloppuna, masensi se ponchon tekele niin paljon, ettei ole huvittanut. Vaan tänään päätin aloittaa Green Dayn Ainosta.

Olihan minulla ihan asiaakin, nimittäin ajattelin kysellä, josko jollakulla olisi kiinnostusta vaihtaa neljän tuumasen sarja Nalle Puhista? Martsen blogissa näin tämän aiheen ja heti syttyi idea, millaiset kortit haluaisin tehdä =) Anyone?

Tässä vielä kuva Tanjan kukkadecoon tekemästäni sivusta.

428800.jpg

Vähän epäselvä kuva, kun on kameralla otettu. Ei jaksanut skannata, se pitää niin kauheesta meteliä =)