Ihan aluksi: HUU kyseli edellisessä postauksessani vinkkejä hopeatoffeen sulattamiseen. Ideahan otin alunperin Hellapoliisin blogista. Ihan yksinkertainen juttu; kattilaan kuohukermaa ja hopeatoffeita, sekoitellaan koko ajan, kunnes sakenee sopivasti (niinkuin kinuski). Ja on nimittäin tosi hyvää... siis mikäli pitää ko. karkista =)

Eilen tein muutaman kortin. En ole aikaisemmin juuri tehnytkään, mutta jäin heti koukkuun... =)

Tässä tämä ensimmäinen, joka menee pienelle tytölle syntymäpäiväksi.

264226.jpg

Ja tässä muutama joulukortti.

264228.jpg

Ja askartelutarvikkeitahan ei voi koskaan olla liikaa (kuka keksi oikein nettikaupat????), joten eilen tuli Sinellistä paketti:

264231.jpg

Joulukorttitarvikkeita lähinnä. (Ja meikäläinen ei edes lähetä montaa joulukorttia koskaan, mutta voihan niitä olla varastossa...)

Myös nämä saapuivat eilen. Innostuin sitten minäkin tilaamaan AdLibriksestä...

264243.jpg

Eniten näistä ehkä miellytti Koukussa-kirja, kyllä muistakin jotain kivaa löytyi... Tuo Koukussahan löytyy kirjahyllystä jo englannin kielisenä, mutta oli ihan pakko saada suomennoskin. Jotenkin tuntuu kuitenkin helpommalta virkata suomeksi, vaikka olenkin osaavinani englantia suhteellisen hyvin. Että jos jollakin on kiinnostusta tähän englannin kieliseen versioon, tarjouksia otetaan vastaan... =)

Pitäisi lähteä hiippailemaan postiin, tänään laitan matkaan viimeisen paketin SNY:lleni. Siitä huivista, jonka hänelle tein, tuli mielestäni ihan kiva. Toivottavasti  salainen ystävänikin pitää siitä. Kuvaa sitten, kun paketti on perillä.

Tänään on odottettavissa myös askarteluaiheista postia (taas!) ja toivottavasti lankapakettikin... Lepakkolapaset ovat valmiit, päättelyä vaille. Koitan saada vielä tänään kuvattua ne. Ja seuraavat lapaset puikoille...

Tähän yritän myös palata tänään, uusia kuvatoiveita otetaan mielellään edelleen vastaan.