Mahatauti alkaa olla jo voiton puolella, mutta voimat on aika vähissä. Tosin eilen illalla sitten sairastuivat kuopus ja esikoinen *HUOKAUS*. Onneksi näyttää siltä, että meni molemmilla tosi nopeesti ohi ja sairaalakeikoilta taidettiin välttyä... (koputetaan kuitenkin varoiksi puuta...) Myös esikolle tuo mahatauti on aika paha, hällä kun on diabetes ja jos ei mikään pysy sisällä, ei verensokerikaan kestä ylhäällä ja sehän tietää yleensä tiputusta. Mutta pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että tällä kertaa selvittäis ilman sairaalaa.

Sitten siihen muistamiseen. Tämän ruusun sain JossuP:ltä

Kiitos! Piristi kovasti muuten niin ankeana päivänä :) En oo ihan varma, kuin monelle tämä pitäs ojentaa eteenpäin... Ja niin monet tämän ansaitsisivat (ja monella tämä onkin). Tällä kertaa tämä ruusu lähtee  Susalle ja Minnalle .

Laitanpa tähän loppuun muutaman kuvan valmistuneista korteista. Lisääkin ois, mutta nää on kuvattuna vasta. Marraskuussa viettää syntymäpäiviään useampikin läheinen, joten niitä on tullut tehtyä.  Kuvat on huonoja, kun en jaksanut mennä alakertaan skannaamaan (laiska mikä laiska...)

Nyt niihin kuviin...

2098204.jpg

Onnittelukortti pienelle tytölle. Reuna on suora, vaikka kuvassa näyttääkin ihan kierolle... :)

2098205.jpg

Ja toinen onnittelukortti...

2098206.jpg

Ja vielä se kolmas :) Tykkään tosi paljon tehdä kortteja, mutta kyllä mie oon ihan onneton kortintekijä, kun katselee kaikkien muiden hienoja luomuksia...

Mut tää saa nyt riittää tällä kertaa. Alkaa nimittäin pahasti näyttämään siltä, että Leevi on matkalla kohti alakerran rappusia. Äkkiä kattomaan, laitoinko portin kiinni...