Eilen illalla kotiuduin Helsingistä. Olipa taas rankka reissu, ei ole herkkua olla viikkoa pois kotoa perheen luota. Ohjelma oli sen verran tiivis, ettei illalla jaksanut edes ajatella käsitöitä. Puikot ja lankaa kyllä oli mukana, mutta silmukkaakaan ei tullut neulottua... Shoppailtua tuli kyllä sitäkin enemmän... Mutta, mutta... ei yhtään lankaa! (tämähän on suorastaan edistystä...)

Tänä viikonloppuna vietetään nuorimman poikamme synttäreitä. Oli NIIN ihanaa käydä leipomaan eilen illalla heti kotiin päästyäni... eikä mennyt kuin klo 23 asti ;)

Koska valmiita käsitöitä ei nyt siis ole, laitan tähän kuvan poitsun kakusta, onhan sekin eräänlainen käsityö =)

210911.jpg

Huomasin muuten, että virkkausrinkiläisille olisi tuollainen vaihto, missä virkataan koru toiselle rinkiläiselle. Nyt mietinkin, että pitäisiköhän osallistua. Osaanko tehdä minkäänlaista korua virkaten, riittääkö ideat?

Pakko lähteä suihkuun ja kauppaan, ensimmäiset vieraat tulevat tänään kolmelta. Vaikka mieluiten kyllä istuisin tässä lukemassa vakioblogejani (ja niitä on paljon!), kun on viikon tauko ollut tässä välissä, on ihan niinku vieroitusoireita... ;)

Siispä palataan taas asiaan myöhemmin!