*edit* Sen verran vielä muokkaan tätä, että pidätän oikeuden olla myymättä pakettia, jos riittävän hyvää tarjousta ei tule.

Taas pitkästä aikaa... Tuossa sain itsestäni sen verran irti, että siivosin kaikki askartelutarvikkeeni. Myynnissä olisi nyt kaikki, joita en itse enää käytä. Seuraavassa kuvia niistä. Sen verran vielä sanottakoon, että tarvikkeiden määrä on valtaisa, varmaan pahvilaatikollisen verran. Kuvaus oli aika vaikeaa...

1111908.jpg

Eka kuvassa hirmuinen kasa erilaisia tarroja, löytyy ihan pistämättömiäkin arkkeja ja sitten paljon käytettyjä. Ihan laidasta laitaan aiheet vaihtelee.

Tässä sitten erilaisia kuvia, lähinnä kollaasiarkeista. Suurin osa näistä on ostettu Hiekkaoliivista. Tästäkin nipusta löytyy monenlaista aihetta...

1111904.jpg

Ja sitten olisi vuorossa erilaisia papereita, näitä on paljon. Joukossa myös joitakin vihkosia, joissa papereita. Osaa papereista on käytetty, osa ihan kokonaisia. Löytyy niin pahveja kuin ohuempiakin papruja. Näitäkin on tullut tilailtua pääasiassa Hiekkaoliivista ja Craftnetshopista, mukana myös Tiimarin juttuja:

1111895.jpg

No mitäs vielä... Seuraavassa kuvassa pakettiin kuuluvat erilaiset aakkos- ja ääriviivatarrat. Täältäkin löytyy paljon ihan käyttämättömiä arkkeja. Ihan joka lähtöön löytyy näistäkin:

1111888.jpg

Puuttuukos vielä jotakin... Niin, kiiltokuvat ja 3D-arkit! Ne esitellään näissä kahdessa seuraavassa kuvassa.

Tässä kiiltikset...

1111897.jpg

Ja 3D-arkit...

1111901.jpg

Näistä arkeista löytyy kanssa ihan täysin käyttämättömiä arkkeja, osasta olen jonkun kuvan leikannut irti.

Siinähän ne taisi ollakin... Kaikki nämä ovat kyllä sellaisia, että voisin vielä itsekin käyttää, mutta kun on tuo askartelukärpänen hävinnyt jonnekin ja näitä tarvikkeita on NIIN valtavasti, ettei tila meinaa riittää. Siksi osa joutaa nyt matkaamaan jollekin näitä tarvitsevalle.

Ajattelin, että nää kaikki myydään yhdessä kimpassa, en käy näitä enää mitenkään erottelemaan. Ja tuota tehdään vaikka niin, että myydään eniten tarjoavalle, en nyt osaa ruveta jotain tiettyä hintaa näistä pyytämään. Rahaahan näihin on uponnut paljon, on parempi ettei käy edes itse laskemaan... Aikaa tarjousten jättämiseen on sunnuntai-iltaan klo 21 saakka, tarjoukset voipi laittaa sähköpostiini : [email protected] . Ja vielä postikuluista sananen... Koska nämä tulee viemään aika paljon tilaa, niin postikuluihin saattaa upota jokunen euro. Sovitaanko vaikka niin, että ostaja maksaa postareita 6 euroa ja maksan itse loput.