Kerrassaan mahtavaa, suorastaan ratkiriemukasta on se, että meidän kameralta on hävinneet kaikki kuvat!!! Nyt nimittäin ottaa ihan himppasen päähän... Niin että savu varmaan korvista nousee... Siellä oli lukuisia ATC- ja muita kortteja, joita olin tehnyt sekä kaikkea muuta, joita oisin tarvinnut!!!! Taitaa olla meidän kuopuksen aikaan saannoksia... Arrrgghh... (ja tuhat kirosanaa päälle.)

Koska siis en pysty teille esittelemään, sitä, mitä oli tarkoitus esitellä, on kai keksittävä jotain muuta.

Että otetaans tähän sitten kuva tuosta Finnstamperin tilauksesta, joka tuli eilen...

463102.jpg

Jokohan sitä ois pikkasen rauhoittunut tässä... Joo. Elikkäs, värideco lähti eilen matkaan ensimmäiselle osallistujalle. Ja tuohon uuteen kiiltokuvadecoonkin on tullut kivasti ilmoittautuneita, kiitos jälleen kaikille =) Pari päivää vielä odottelen, josko joku olisi vielä halukas osallistumaan siihen ja sitten laitan decon matkaan. Osallistujat, joiden osoitetta minulla ei ole, laittaisitteko yhteystietonne sähköpostiini: Jo-hanna1 @ luukku.com (ilman välilyöntejä)

Ensimmäiset enkeliswapin kortitkin ovat saapuneet ja voin kertoa sen verran, että olivat todella ihania =) Samassa kuoressa sain Ritvalta tälläisen kivan ATC-kortin:

463120.jpg

Kiitos Ritva! Ja kiitokset myös tähdistä ja leimakuvista, jotka olit laittanut mukaan! Snoopy on muuten suuri suosikkini (kuten tietty muutkin Tenavat...)

Eilen oli muutenkin hyvä päivä, posti toi monen muun mukavan asian lisäksi Hiekkaoliivin enkelidecon, jonka olin voittanut arvonnassa.

463126.jpg

 Ihania sivuja kaikki! Ja niitä voit ihastella täällä.

Täytynee tästä taas mennä, vaikka mielelläni turisisin pitempäänkin. Yhdeksi pitäisi lähteä töihin ja sitä ennen olis haettava perheelle ruokaa kotiin ja evästä töihin. Ja postissa pitäis käydä viemässä pari kuorta matkaan ja... Moikka!

PS. Ihan hirveesti tekis mieleni pyöräyttää käyntiin swappi vintageaiheella (ihan kun ei muuten riittävästi tekemistä...) Näinköhän siihen löytyis riittävästi osanottajia... Kunhan vaan tälleen alustavasti kyselen... varovasti...