... siis kirjoittelut tänne vähäksi aikaa. Kone siirretään uuteen kotiin ja siellä ei netti vielä toimi. Sähköpostin käyn tietty töissä kuitenkin lukemassa =) 

Kaikki aika menee tuohon muuttorumbaan... Paljon olen saanut hienoja ATC-kortteja, kiitos kaikille lähettäjille. En nyt skannaa niitä tänne, sillä skanneri on jo otettu irti ja viety uuteen kotiin... Ja Risuliisalle kiitos ihanasta pupupaketista! Kerrottakoon, että paketti sisälsi ihanan pörröisen pupukukkaron, koristepupuja, pupukarkkeja, salaatinsiemeniä (kahta erilaista) ja pupukortin. Kuvaa tästä nyt ei nähdä, sillä kamera on jossain erittäin hyvässä tallessa (ei mitään hajua, missä se on...)

Enkeliswapista uupuu yhdet kortit ja jos ne tulevat tänään, laitan heti enkelit liihottamaan matkaan. Samaten vintage-kortteja on tullut jo ihan kivasti. Nekin laitan matkaan heti, kun kaikki ovat perillä. Kiitos kaikille osallistujille!

Niin, että heippa nyt sitten vaan kaikille vähäksi aikaa! Varmaan parin viikon päästä palaan asiaan (toivottavasti).

Ja jottei nyt ihan kuvaton kirjoitus tule, laitan tähän kuvan korteista, joilla osallistuin Ella Eliisan lapset-swappiin:

525838.jpg