Muutaman päivän paussi tuli kuitenkin kirjoituksiin. Menossa pitkä iltavuoroputki ja pienempi pojista on ollut kipeä ja valvottanut öitä. Ei siis SUINKAAN väsytä yhtään... Energiajuoman voimalla on töissä menty eteenpäin, mutta enää tämä ja huominen ilta niin saa pari päivää huilia =)

Novita-lehtikin putkahti pari päivää sitten postilaatikkoon. Sen vähän, mitä olen blogeja tässä selaillut, monet ovat ko. lehteä "parjanneet". Lähinnä ettei siinä ollut mitään kivaa, ainoastaan perusohjeita. Mutta meikäläinen on kyllä sellainen "palikka" ja ilmeisen onneton tapaus (ainakin käsitöitten saralla), että itse löysin montakin kivaa toteuttamisen arvoista ideaa.

219474.jpg

Ja sitten tässä vielä kuvat jo jokunen aika sitten valmistuneista töistä. Ensin sukkapari, joka lähtee tähän keräykseen. Ihan tuollaiset perussukat Isosta Veljestä. Kyllähän niihin ohjekin löytyy (kun en mitään osaa tehdä ilman ohjetta), SK 8/2006.

219476.jpg

Ensimmäiset Soctoberfestin sukat, toivottavasti eivät viimeiset... Jos vielä ainakin yhdet ehtisi...

Ja tässä kuva Tangosta neulotusta kaulaliinasta, joka päätynee joululahjaksi.

219478.jpg

Tällä hetkellä puikoilla on pari pipoa, yhdet sukat, huivi ja kaksi salaista juttua... Tosin tällä valmistumisvauhdilla valmista tulee ehkä ensi vuoden puolella. Aika ei tunnu riittävän millään käsitöiden tekoon, eikä yöllä jaksa neuloa...

Nyt kuitenkin lähden hakemaan vähän lisää tarpeita (lue:lankoja) Cittarista, ennen kuin on taas suunnattava töihin. Siispä kuulemisiin taas =)