Pannaanpas vielä kolmas päivitys tähän perään... :)

Edelleen ottaa päähän rankasti toi eilinen episodi, mut eihän sille nyt enää minkään voi. Pitää vaan oottaa, mitä tuleman pitää. Jotenkin vaan en pysty ymmärtämään tätä äitiä, itse kun en olisi missään tapauksessa tehnyt vastaavaa :(  Mut jos on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla ammentaa...

Mut on niitä mukaviakin asioita tapahtunut. Varsinkin posti on laskujen lisäksi tuonut viime päivinä paljon mukavaa postia :)

Viimeisetkin jouluiset ATC-kortit saapuivat eilen ja lähtivät tänään eteenpäin. Kiitokset vielä kerran kaikille osallistujille! Ihania kortteja olitte tehneet, ihan hävettää omat räpellykset. Kiitos myös teille, jotka olitte laittaneet mukaan jotain ekstraa, oli tosi kiva yllätys :) Pistän kuvia tänne blogiinkin, kunhan kaikki ovat saaneet omat korttinsa.

Viime viikolla saapui myös lämmin ajatus vaihto -paketti Sinikalta. Katsokaa ja ihailkaa:

2135500.jpg

Paketti pullollaan kaikkea ihanaa; ruususaippuaa, lautasliinoja, kasvonaamioita, enkelimuotti, 3 kerää Wool-lankaa, piparkakkumaustetta (ihan kuin olisit Sinikka lukenut ajatukseni, mauste olikin jo loppu ja lisää tarvitaan), joulusuklaata (jota yllättäen ei ole enää jäljellä... mihin lie hävinnyt...), kiva tonttu, joulun punaiset lapaset ja joulukortti. Kiitos, paketti oli tosi mieluinen!

Myös joulumuorin yllätys-paketti saapui, mutta siitä ei vielä ole kuvaa. Muistaakseni sen sai avata vasta jouluaattona... Korjatkaa, jos olen väärässä! Mieluiten avaisin sen tietysti heti :)

Eikä siinä vielä kaikki! Tänään saapui myös SKYn (salaisen kirjaystävän) paljastus-paketti. Siitä lisää vaikka huomenissa kunhan saan paketin kuvatuksi.

Josko vaikka laittaisi jotain valmistunutta käsityötä tähän loppuun. Jokunen aika sittenhän osallistuin tuohon Aarrevaihto 2:een. Tälläisen kaulaliinan lähetin paketin mukana:

2073216.jpg

Kaulaliina on virkattu mustasta Novitan Woolista ja nuo "raidat" ja hapsut ovat pinkkiä Huopasta.

Ja taas, kuten aina joulun aikaan, meille on muuttanut enkelikuoro...

2135625.jpg

Tai ei tässä kyllä oo kuin murto-osa niistä enkeleistä :) Nämä matkaavat tässä joulun alla uusiin koteihinsa :)

Nämäkin melkein unohdin laittaa tänne... (Jos jollain on myydä hyväkuntoista ja toimivaa muistia, niin täällä kaivattaisiin sellaista...) Tanja järjesti kierrätyskassi-vaihdon. Tässä kassit, jotka lähetin parilleni Tiinalle:

2073248.jpg

Tämän kassin ompelin vanhasta verhosta ja vuori oli muistaakseni vanhasta lakanasta. Sitten muistin, että Tiinan toivomus oli, ettei kovin vaaleaa kassia... Niinpä tein toisenkin kassin matkaan mukaan. Tämän kangas oli tosin ihan uusi...

2073257.jpg

Piti miulla olla kuva myös Tiinan lähettämästä kassista, mutta enpä sitä nyt tähän hätään täältä koneelta löytänyt. On taas jossain tosi hyvässä tallessa. Laitan kuvan, kunhan löydän sen :)

Mut eiköhän tää nyt tältä iltaa riitä, nyt meen ilmoittautumaan SNY2009 kevääseen...

Ja olkaahan kilttejä, tontut kurkkii ikkunoista ;)